برگزاری هفتمین مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دانشگاه علوم پزشکی شیراز، میزبان هفتمین مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی با حضور دانشجویان دیگر استان های کشور بود.

به گزارش "وب دا" در شیراز، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه این مدرسه تابستانی بر اساس تقاضای دانشجویان و متقاضیان علاقه مند در حال برگزار است ، گفت: شرکت کنندگان این مدرسه ، در ده کارگاه تخصصی آموزشی شامل کارگاه های پروتئومیکس و تفسیر نتایج MS - Spectrometry ، HPLC ، فلوسیتومتری، SPSS مقدماتی و پیشرفته، طراحی پرایمر، PCR، Real time PCR، وسترن بلات و کشت سلولی شرکت می نمایند.

او با اشاره به تجربه موفق مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برگزاری شش دوره پیشین این مدرسه، ادامه داد: بر اساس نظرسنجی از مدرسان و دانشجویان ، رضایتمندی و استقبال داوطلبان موجب افزایش تقاضا برای برگزاری هفتمین دوره از این مدرسه در شیراز شد.

ایشان در ادامه گفت : در طول 6دوره قبلی مدرسه تابستانی بیش از 1850 نفر از داوطلبان و علاقه مندان از مباحث عملی و نظری کارگاههای آموزشی ارائه شده ، استفاده برده اند.

دکتر "زهره مصطفوی پور" افزود: در این دوره نیز 160 شرکت کننده از سطح کشور در روزهای 20 الی 25 مرداد ماه 97 در دانشکده پزشکی شیراز گرد هم می آیند.

دکتر مصطفوی پور در جلسه افتتاحیه این مراسم ضمن تأکید بر استفاده از بهترین اساتید جوان و یا دانشجویان ممتاز سال آخر دکتری تخصصی (Ph.D.) به عنوان مدرس کارگاهها ، این دوره ی آموزشی را یکی از بهترین دوره های آموزشی مشابه در سطح کشور دانست و از داوطلبان خواست انتقادات و پیشنهادات ، نقاط قوت و ضعف کارگاهها را در جهت بهبود برنامه های آتی در فرمهای ارزشیابی مربوطه انعکاس دهند.

دکتر مصطفوی پور از همکاری معاونت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در برگزاری این مدرسه تابستانی خبر داد و گفت: در این دوره ، با بهره گیری از استادان و متخصصان مجرب هر حوزه متقاضیان پس از شرکت در کارگاه ها، اصول تئوری و عملی هر کدام از موضوعات را به صورت استاندارد مرحله به مرحله آموزش می بینند تا بتوانند آن را در آزمایشگاه یا محیط کار خود به کار گیرند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه یادآور شد: در پایان برگزاری این مدرسه تابستانه، گواهی آموزشی معتبر با تأیید معاونین آموزشی و پژوهشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی صادر خواهد شد.