آغاز برگزاری مرحله دوم (مصاحبه) آزمون دکتری تخصصی (.Ph.D) در شیراز

مرحله دوم (مصاحبه) آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی 98-97 از صبح شنبه مورخ 30/04/97 آغاز گردید .

آزمون سراسری و کشوری (Ph.D.) در چهار رشته ( رشته های فیزیولوژی ، فیزیوتراپی ، علوم اعصاب و زیست فناوری پزشکی ) با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، تبریز ، کرمان ، اهواز ، اصفهان ، همدان ، گلستان ، زنجان و شهرکرد از تاریخ سی تیرماه به مدت چهار روز در این دانشگاه برگزار می گردد .

اولین آزمون در رشته علوم اعصاب روز شنبه 97/04/30 در دو نوبت صبح و عصر با حضور هفده نفر از اساتید دانشگاه های مشارکت کننده و چهل و شش نفر داوطلب در دانشکده

علوم نوین شیراز برگزار گردید.

روز یکشنبه 97/4/31 نیز دو آزمون در دو رشته فیزیوتراپی در دانشکده علوم توانبخشی (صبح و عصر) و رشته فیزیولوژی در دانشکده پزشکی شیراز (صبح و عصر یکشنبه و صبح دوشنبه ) با مشارکت 30 نفر از اساتید دانشگاه های مشارکت کننده (11 نفر فیزیوتراپی و 19 نفر فیزیولوژی) و همچنین با حضور 25 نفر داوطلب در رشته فیزیوتراپی و 57 نفر رشته فیزیولوژی در حال برگزاری می باشد.

لازم به ذکر است آزمون زیست فن آوری پزشکی نیز روزهای یکم و دوم مردادماه سال جاری در دانشکده علوم نوین شیراز برگزار می شود.

متذکر می شود نتایج این آزمون 50 درصد از کل نمره آزمون را را به خود اختصاص می دهد.