بازدید نمایندگان هیئت های بورد وزارت متبوع از وضعیت برخی گروهها و بخشهای آموزشی بالینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

اساتید عضو هیئت های بورد به عنوان نماینده وزارت بهداشت به همراه آقای دکتر صفوی نائینی معاون اعتباربخشی دبیرخانه تخصصی شورای آموزش پزشکی وزارت متبوع و چند تن از کارشناسان مربوطه ، روز پنجشنبه 25/08/96 از وضعیت آموزشی ، پژوهشی و تجهیزات گروههای آموزشی جراحی عمومی و فلوشیپ های مربوطه شامل فلوشیپ جراحی سرطان ، جراحی پیوند کبد ، جراحی تروما ، لاپاروسکوپی و کلورکتال و همچنین گروه یورولوژی و فلوشیپ های اندویورولوژی و یوروآنکولوژی به همراه سه رشته فوق تخصصی جراحی عروق ، گوارش کودکان و آلرژی و ایمونولوژی بالینی (کودکان) بازدید کرده و نحوه پیشرفت برنامه های آموزشی وضعیت آموزش و امکانات مربوط به این بخشها را مورد بررسی قرار دادند .

این هیئت 20 نفر متشکل از اساتید هیئت های بورد و مسئولین و کارشناسان وزارتی ، پس از بازدید از بخشها و گروههای مربوطه در جلسه ای به منظور بررسی مشکلات و نقاط قوت و ضعف این گروههای آموزشی با حضور جناب آقای دکتر بهادر سرپرست دانشگاه ، دکتر نجابت معاون آموزشی دانشگاه و مدیران گروههای آموزشی به همراه رئیس بخشهای بازدید شده شرکت نمودند . در این جلسه آقای دکتر بهادر ضمن خوشامدگویی به آقای دکتر صفوی و اعضاء هیئت اعزامی از وزارت خانه ، مختصری در مورد پیشرفتها و توانمندی های دانشگاه در سالهای اخیر توضیحاتی را ارائه دادند ، سپس به درخواست آقای دکتر صفوی مسئولین هیئت های بازدید کننده وزارتی هر کدام خلاصه ای از نتایج بازدیدهای خود را ارائه نمودند و راهکارهای بهبود وضعیت حاضر را بررسی کردند.

در این جلسه مسئولین تیمهای بازدید کننده از جمله آقای دکتر مدقق جراحی عروق ، دکتر فاضلی جراحی کلورکتال ، دکتر میر جراحی سرطان ، دکتر ایازی جراحی عمومی ، دکتر موحدی ایمونولوژی بالینی ، دکتر جعفریان جراحی پیوند کبد و لاپاراسکوپی و خانم ها دکتر مقصودی یورولوژی و دکتر فرهمند گوارش کودکان خلاصه ای از نقاط قوت و ضعف بخشهای بازدید شده را عنوان کردند و ضمن تاکید بر توانمندی های بالقوه و امکانات و اساتید متبحر در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از قطب های علمی آموزشی کشور از مسئولین بخشهای یاد شده خواستند برخی مشکلات کوچک را برطرف نمایند .

در ادامه آقای دکتر بهادر با اشاره به تنگناهای مالی و اعتباری دانشگاه برنامه های آتی دانشگاه در تقویت گروههای آموزشی مربوطه و اقدامات مورد نظر را برشمردند . آقای دکتر نجابت نیز گزارشی از فعالیتهای چند سال اخیر معاونت آموزشی دانشگاه در بهبود وضعیت تحصیلی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و برنامه های حمایتی از گروههای آموزشی مربوطه و پیشرفتها و موفقیت های آموزشی دانشگاه ارائه دادند .

در پایان آقای دکتر صفوی معاون اعتباربخشی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت متبوع ضمن تشکر از تلاشهای اساتید ، گروههای آموزشی و دست اندرکاران دانشگاه ، دانشگاه علوم پزشکی شیراز را یکی از دانشگاههای برتر سطح کشور و از قطب های آموزشی مطرح در سطح بین المللی برشمردند . ایشان نتیجه بازدید را رضایتمندانه و کاملاً قابل قبول اظهار نمودند و خواستار حفظ و ارتقاء کیفیت آموزشی موفق و مطلوب این دانشگاه برای رسیدن به بالاترین سطح علمی ممکن شدند .

این جلسه در ساعت 15 بعدازظهر به پایان رسید.