برگزاری مرحله دوم آزمون ورودی دكتري

مرحله دوم آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.) و دکتری تخصصی پژوهشی سال تحصیلی 97-96 در شیراز برگزار شد

دانشگاه علوم پزشکی شیراز میزبان مرحله دوم (مصاحبه) آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.) روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 15 و 16 مرداد ماه در 5 رشته ( علوم تشریحی ، زیست فناوری پزشکی ، پزشکی مولکولی ، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و فیزیوتراپی) بود. این آزمون به روش ایستگاهی با حضور 317 نفر داوطلب مناطق آمایشی 9،8،7،5،4،3،2،1( مازندران ، تبریز ، همدان ، اهواز ،شیراز ، اصفهان ، کرمان ، مشهد) در دانشکده های پزشکی ، علوم نوین ، مدیریت و توانبخشی این دانشگاه در دو نوبت صبح و عصر برگزار گردید.

خانم دکتر مصطفوی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: همچنین مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی پژوهشی نیز روز 17 مردادماه در 3 مرکز تحقیقاتی تحت پوشش دانشگاه و با نظارت معاونت پژوهشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی و همکاری اساتید مربوطه برگزار می شود.

ایشان در ادامه گفتند: مرحله دوم آزمون دكتري تخصصي (Ph.D.) با مشارکت 71 نفر از اساتید واجد شرایط از سراسر کشور به عنوان عضو هیات ممتحنه برگزاری آزمون ( 20 نفر از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و 51 نفر از دانشگاه های مشهد، تبریز، مازندران، اصفهان، اهواز و ....) برگزار شد.

نکته حائز اهمیت در این آزمون که برای اولین بار در سطح کشور اجرا شده است این بوده که ملاک پذیرش دانشجو در 5 رشته یاد شده جهت دانشگاه های مشارکت کننده مثل مشهد، تبریز، اصفهان، اهواز و ... صرفا همین آزمون دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهد بود.

قابل ذکر است، طبق تصمیمات وزارت بهداشت، در این 5 رشته فقط دانشگاه های تهران و شیراز برگزار کننده آزمون به صورت ایستگاهی بوده و میزبان سایر دانشگاه های سراسر کشور می باشند و نتایج نهایی آزمون بر اساس 50 درصد نمره کتبی و 50 درصد نمره مرحله دوم (مصاحبه) محاسبه خواهد شد که پس از ارسال نمرات مصاحبه به وزارت متبوع نتایج نهایی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به داوطلبان اعلام خواهد شد.

هم چنین نظرسنجی از دانشکده های برگزار کننده و ارزشیابی از ممتحنین محترم و داوطلبان عزیز و بررسی رضایت کلی این عزیزان از نحوه ی برگزاری و نظم و ترتیب حاکم بر ایستگاهها در آزمون انجام شده است که حاکی از رضایت عمومی مخاطبان مربوطه در این زمینه می باشد.

ضمناً مرحله دوم آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.) داروسازی نیز در روز چهارشنبه مورخ 14تیرماه در 4 رشته (بیوتکنولوژی ، نانو فناوری دارویی ، شیمی دارویی و داروسازی بالینی) برگزار شده بود.