برگزاری مرحله دوم آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.) و دکتری تخصصی پژوهشی سال تحصیلی 97-96 در شیراز

مرحله دوم آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.) و دکتری تخصصی پژوهشی سال تحصیلی 97-96، پانزدهم و شانزدهم مرداد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود.

به گزارش "وب دا" در شیراز، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این خبر، گفت: مرحله دوم (مصاحبه) آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.)، روزهای یکشنبه و دوشنبه، پانزدهم و شانزدهم مرداد در پنج رشته علوم تشریحی، زیست فناوری پزشکی، پزشکی مولکولی، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و فیزیوتراپی و با حضور 317 داوطلب برگزار می شود.

دکتر "زهره مصطفوی پور" با بیان اینکه شرکت کنندگان در این آزمون، از مناطق آمایشی یک، دو، سه، چهار، پنج، هفت، هشت و 9 کشور، برای شرکت در این آزموندر شیراز حضور می یابند، افزود: مدیریت این مناطق آمایشی مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی مازندران، تبریز، همدان، اهواز، شیراز، اصفهان، کرمان و مشهد است که با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دانشکده های پزشکی، علوم نوین، مدیریت و توانبخشی این دانشگاه و در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.

او همچنین از برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی پژوهشی، در روز هفدهم مرداد، در سه مرکز تحقیقاتی تحت پوشش دانشگاه و با نظارت معاونت پژوهشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی و همکاری اساتید خبر داد.

مصطفوی پور با اشاره به مشارکت 71 استاد واجد شرایط از سراسر کشور به عنوان عضو هیات ممتحنه برگزاری این آزمون، گفت: از این تعداد، 20 استاد از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و 51 استاد از دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، تبریز، مازندران، اصفهان، اهواز و دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور هستند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: بر اساس تصمیم وزارت بهداشت، در این پنج رشته، تنها دانشگاه های تهران و شیراز برگزارکننده آزمون به صورت ایستگاهی و میزبان سایر دانشگاه های سراسر کشور هستند و نتایج نهایی آزمون، بر اساس 50 درصد نمره کتبی و 50 درصد نمره مرحله دوم (مصاحبه) محاسبه می شود که پس از ارسال نمرات مصاحبه به وزارت بهداشت، نتایج نهایی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به داوطلبان اعلام می شود.

او با بیان اینکه نظرسنجی از دانشکده های برگزار کننده و ارزشیابی از افراد برگزارکننده آزمون و داوطلبان با هدف بررسی رضایت کلی از نحوه برگزاری و نظم و ترتیب حاکم بر ایستگاه ها در دستور کار آزمون است، اضافه کرد: مرحله دوم آزمون ورودی دكتري تخصصي (Ph.D.) داروسازی نیز در روز چهاردهم تیر، با حضور 14 داوطلب در چهار رشته بیوتکنولوژی، نانو فناوری دارویی، شیمی دارویی و داروسازی بالینی برگزار شده است.

دکتر مصطفوی پور یادآور شد: این آزمون کشوری با برنامه ریزی و تلاش چندین ماهه مسوولان دانشکده ها، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه و کارشناسان مربوطه و همچنین حمایت های مالی و معنوی دکتر "حاجتی" دبیر علوم پایه وزارت بهداشت برگزار می شود که شایسته است از تلاش های مسوولان و کارشناسان دانشکده ها و اساتید عضو هیات ممتحنه آزمون، قدردانی شود.