برگزاری دومین جلسه کمیته های تخصصی شورای معین گسترش کلان منطقه 5 کشور در شیراز

جلسه کمیته های تخصصی شورای معین گسترش کلان منطقه 5 کشور با میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور معاونین آموزشی دانشگاههای کلان منطقه 5 ( شیراز ، هرمزگان ، بوشهر ، فسا و جهرم ) ، برخی از روسای دانشکده های این دانشگاه و اساتید عضو کمیته های تخصصی شورای معین گسترش برگزار شد .

دومین جلسه کمیته های تخصصی و دهمین جلسه کارگروههای توسعه رشته ها و گسترش محیطی آموزش عالی ، چهارشنبه 22 دی ماه در سالن حراست ساختمان مرکزی دانشگاه با هدف بررسی بازدیدهای انجام شده از برخی دانشگاههای متقاضی تاسیس رشته توسط زیرکمیته های مربوطه و نظر نهایی اعضاء کمیته های تخصصی و معاونین محترم آموزشی دانشگاههای کلان منطقه 5 تشکیل شد .

ابتدا جناب آقای دکتر نجابت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن عرض تسلیت به مناسبت درگذشت آیت اله هاشمی رفسنجانی رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام کشور و یار دیرین مقام معظم رهبری ، از اعضاء محترم زیر کمیته های تخصصی که رشته های مورد تقاضای دانشگاههای منطقه را مورد بازدید قرار دادند ، تشکر و قدردانی نمودند. ایشان همچنین ابراز امیدواری نمودند که وزارت متبوع از روند جدید تاسیس رشته در کلان منطقه استقبال خوبی خواهد کرد.

در ادامه سرکار خانم دکتر مصطفوی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تشکر از هیات بازدید کننده از رشته های مورد تقاضای دانشگاههای منطقه و ارسال نتایج بازدید ها به تحصیلات تکمیلی دانشگاه ، مجدداً در خصوص ترکیب کمیته ها و زیر کمیته های تخصصی ، توضیحاتی را ارائه نمودند . ایشان همچنین خلاصه ای از نتایج بازدید از 9 رشته مورد تقاضای دانشگاههای منطقه به همراه لیست اعضاء هیات علمی مربوطه را به صورت پاورپوینت ارائه دادند.

در ادامه سرپرستان زیرکمیته های تخصصی بازدید کننده از 9 رشته دانشگاههای متقاضی کلان منطقه 5 که اسامی رشته مقطع آنها به شرح زیر می باشد :

-         رشته سالمند شناسی در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

-         رشته قارچ شناسی در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

-         رشته بیولوژی تولید مثل در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) از دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی فسا

-         رشته مهندسی بافت در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) از دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی فسا

-         رشته پرستاری داخلی جراحی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی جهرم

-         رشته پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی جهرم

-         رشته علوم تغذیه در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

-         رشته آموزش مامایی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

-         رشته فناوری اطلاعات سلامت در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

ضمن گزارش نحوه ی بازدیدهای صورت گرفته و امکانات و توانمندی های موجود هر دانشگاه ، نظر نهایی تیمهای مربوطه را اعلام و سپس مسئولین متقاضی هر رشته ( رئیس دانشکده و مدیر گروه ) توضیحات و دفاعیات مورد نظر را ارائه نمودند.

پس از رای گیری نهایی از میان 9 رشته فوق الذکر ، رشته بیولوژی تولید مثل در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) از دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی فسا ، به دلیل عدم وجود برخی امکانات لازم و توانمندی های علمی مورد نیاز موفق به کسب حداکثر رای موافق توسط اعضاء کمیته های تخصصی نگردید و بقیه رشته های مورد نظر ( 8 رشته ) به عنوان رشته های مورد قبول از نظر کمیته های تخصصی شورای معین گسترش کلان منطقه 5 و واجد شرایط جهت ارسال تقاضاهای مربوطه به وزارت متبوع معرفی و مصوب گردید .