برگزاری اولین جلسه کمیته های تخصصی شورای معین گسترش کلان منطقه 5 کشور در شیراز

جلسه کمیته های تخصصی شورای معین گسترش کلان منطقه 5 کشور با میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور معاونین آموزشی دانشگاههای کلان منطقه 5 ( شیراز ، هرمزگان و....) ، روسای دانشکده های این دانشگاه و اساتید عضو کمیته های تخصصی شورای معین گسترش برگزار شد .

اولین جلسه کمیته های تخصصی و نهمین جلسه کارگروههای توسعه رشته ها و گسترش محیطی آموزش عالی ، صبح روز اول دی ماه در مجتمع ولایت دانشگاه با هدف تایید و تصویب نهایی شرح وظایف کمیته های تخصصی و زیرکمیته های مربوطه و همچنین فرآیند برنامه های آن از جمله تاسیس رشته های مورد نیاز و تقاضای دانشگاه های کلان منطقه 5 همراه با معرفی اعضاء کمیته و زیرکمیته های آن تشکیل شد .

ابتدا جناب آقای دکتر نجابت معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تشکر از حضور مسئولین و اساتید دانشگاههای کلان منطقه 5 در جلسه مذکور، سند تحول در سلامت را به عنوان یک فرصت جهت استفاده از پتانسیل های دانشگاه های کلان منطقه معرفی نمودند. ایشان همچنین بر نقش برنامه سند آمایش ملی سرزمین در تقویت ظرفیت های منطقه در هر دانشگاه و جلوگیری از رشد بی رویه رشته های مازاد بر نیاز تأکید نمودند.

در ادامه سرکار خانم دکتر مصطفوی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و مسئول برگزاری و برنامه های کمیته های تخصصی شورای معین گسترش توضیحاتی را به صورت پاورپونت در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای تشکیل شورای معین گسترش کلان منطقه 5، تدوین فرایند تاسیس رشته، تهیه شرح وظایف کمیته ها و زیر کمیته های تخصصی و همچنین چک لیست ارزشیابی گروه های آموزشی ارائه فرمودند. ایشان همچنین از تلاش ها و همکاری های اعضاء کارگروه های مذکور در زمینه اولویت رشته های مورد نیاز دانشگاه های کلان منطقه، وضعیت اشتغال به کار دانش آموختگان دانشگاه های کلان منطقه و برگزاری جلسات متعدد در دانشگاه های علوم پزشکی بوشهر، یاسوج، جهرم، فسا و شیراز قدردانی نمودند.

در این زمینه آقایان دکتر خسروی رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر قیومی معاون فوق تخصصی این دانشکده ، دکتر منبتی مدیر بالینی تحصیلات تکمیلی ، دکتر سبحانی معاون آموزشی هرمزگان ، دکتر آفرید مسئول طرح تحول سلامت و برخی دیگر از اعضای حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را مطرح و نقاط قوت و ضعف آن را نقد بررسی نمودند.

در ادامه موضوع تعیین تیمهای بازدید کننده از میان اعضاء زیرکمیته های تخصصی و همچنین زمان و برنامه بازدیدهای 10 رشته مورد تقاضای دانشگاههای منطقه کاملاً بررسی و قطعی گردید و هماهنگی های لازم در این زمینه صورت گرفت . لازم به ذکر است جلسه آتی کمیته های تخصصی شورای معین گسترش در اواخر دی ماه تشکیل خواهد شد .