اختتامیه پنجمین دوره مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی دانشگاه

بر اساس تقاضای جمع کثیری از دانشجویان و متقاضیان علاقه مند و در جهت پاسخگویی به نیاز ایشان ، پنجمین دوره مدرسه تابستانی تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری معاونت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی از تاریخ 95/05/30 لغایت 95/06/04، در محل دانشکده پزشکی شیراز برگزار شد.

خانم دکتر مصطفوی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این زمینه گفت : تجربه بسیار موفق چهار سال گذشته و در خواست های مکرر متقاضیان از نقاط مختلف کشور باعث برگزاری دوره پنجم کارگاه های آموزشی مدرسه تابستانی شده و کیفیت برگزاری این دوره با استفاده از نظر دانشجویان و مدرسین مربوطه کاملاً ارتقاء و بهبود یافته است .

وی افزود : در این دوره 9 کارگاه تخصصی آموزشی، با بهره گیری از بهترین اساتید و متخصصین در این زمینه برگزار شد و مدرسین هر کارگاه ازمیان افرادی انتخاب شده اند که سال ها در زمینه مربوطه دارای تجربه علمی و عملی هستند و سابقه برگزاری چندین دوره کارگاه را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یا نقاط دیگر کشور داشته اند.

لازم به ذکر است متقاضیان پس از شرکت در کارگاه ها، اصول تئوری و عملی هر کدام از موضوعات را به خوبی و به صورت استاندارد مرحله به مرحله آموزش خواهند دید، به گونه ای که قادر خواهند بود ان را در آزمایشگاه یا محیط کار خود به کار گیرند.

دراین دوره بیش از 250 نفر دانشجوی علاقه مند از استان فارس و سایر استان ها از جمله خوزستان ،ساری، اصفهان، یاسوج ،کرمان ،یزد ،کرمانشاه و... با بهره گیری از 9 نفر استاد توانمند، مهارت های لازم را آموخته و حدود 400 مورد گواهی آموزشی برای شرکت در کارگاه های مختلف صادر شد.

کارگاه های برگزار شده در پنجمین دوره ی مدرسه تابستانی بشرح زیر میباشد: کنترل کیفیت در آزمایشگاه تشخیص طبی ، فلوسیتومتری ، SPSS مقدماتی و پیشرفته، طراحی پرایمر، PCR، Real time PCR، وسترن بلات و کشت سلولی

از جمله تسهیلات ویژه این دوره جهت شرکت کنندگان وجود خوابگاه برای خواهران و برادران غیر بومی که از شهرستانها و استانهای دیگر در این مدرسه تابستانی حضور یافته اند و همچنین تهیه ناهار برای شرکت کنندگان بوده است.