آئین استقبال از دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد

ششمین همایش دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی، با حضور مسئولان، اساتید و دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ دکتر کورش عزیزی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آئین گردهمایی این دانشجویان با اشاره به موقعیت برجسته این دانشگاه در کشور، گفت: در معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز سه مدیریت وجود دارد که تلاش خود را برای ایجاد فضای مناسب به کار می برد.

وی افزود: در این راستا، مدیریت های تربیت بدنی، تعالی فرهنگی و مدیریت فرهنگی کانون ها همه تلاش خود را برای رفاه حال دانشجویان به کار می بندند.

شیراز امسال میزبان جشواره فرهنگی هنری دانشجویان علوم پزشکی کشور است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز امسال در بهمن ماه میزبان جشواره فرهنگی هنری دانشجویان علوم پزشکی کشور در شیراز است و از همه دانشجویان دعوت می شود تا هر کدام فعالیت های خود را در زمینه فرهنگی، هنری یا ورزشی در این جشنواره ارائه دهند.

دکتر زهره مصطفوی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این آئین با اشاره به اینکه از سال 88 تا 93 پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه قریب به پنج برابر رشد داشته است، گفت: توسعه کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه و نظارت بر اجرای قوانین مربوطه، ایجاد هماهنگی در خصوص تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها، توجه به امر آموزش و پژوهش و سازماندهی امور دانشجویان بورس داخل و خارج و ساماندهی امور مالی دانشجویان، از جمله اهداف و فعالیت های اصلی این مدیریت است .

مدیر تحصیلات تکملی دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال حاضر در تمامی مقاطع تحصیلی 169 رشته علوم پایه، بالینی، پزشکی و دندانپزشکی دارد که از نظر تعداد رشته در کشور مقام سوم و از نظر تعداد دانشجو مقام پنجم را دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز 48 رشته کارشناسی، 20رشته فوق تخصص، 28 رشته فلوشیپ،33 رشته phdدارد، گفت : امسال دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 13 رشته جدید در چهار گروه مختلف در تحصیلات تکمیلی، سال تحصیلی را آغاز کرده که امیدواریم شاهد موفقیت دانشجویان در این رشته ها باشیم.

وی بیان کرد: چاپ کتاب انگلیسی تحصیلات تکمیلی در راستای بین المللی شدن، چاپ کتاب فارسی، تشکیل شورای مرکزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه که با برگزاری جلسات متناوب ارتباط دوسویه برای رفع مشکلات دانشجویان دارند نیز از دیگر اقدامات تحصیلات تکمیلی دانشگاه است.

مدیر تحصیلات تکملیی دانشگاه   همچنین عنوان کرد: چهارمین دوره مدرسه تابستانه دانشگاه نیز با شرکت قریب به 400 دانشجو در تابستان امسال برگزار شد.

دکتر مصطفوی پور خاطر نشان کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی http:// postgraduate.sum.ac.ir مراجعه کنند.

دکتر میرخانی قائم مقام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه نیز ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان و اساتید، گفت: آزمایشگاه مرکز تحقیقات که در طبقه سوم دانشکده پزشکی واقع شده و برای تمامی رشته ها مشترک است، مجهز شده و در حال تجهیز بیشتر بوده و بخش نگهداری حیوانات آزمایشگاهی به عنوان یکی از پر اهمیت ترین بخش ها در امر پژوهش در اختیار شما دانشجویان قرار داده می شود.

وی افزود: همچنین بودجه های پژوهشی برای در اختیار قرار دادن به اساتید و دانشجویان در نظر گرفته شده که از جمله اقدامات معاونت پژوهشی دانشگاه برای تسهیل در امر تحقیقات است.

قائم مقام معاونت پژوهش و فناوری با بیان این موضوع که امر پژوهش در کشور 20 یا 25 سال است رونق گرفته، گفت: با توجه به این موضوع که کشور به سوی مدیریت علم گرایی پیش می رود، قدر جایگاه خود را بدانید و به صلاح دانش و پژوهش مجهز باشید.