اختتامیه چهارمین دوره مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی دانشگاه

چهارمین دوره مدرسه تابستانه تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری معاونت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی در جهت پاسخگویی به نیاز و تقاضای جمع کثیری از دانشجویان و متقاضیان علاقه مند از تاریخ 29/05/94 لغایت 05/06/94، در محل دانشکده پزشکی شیراز برگزار شد.

تجربه بسیار موفق سه سال گذشته و در خواست های مکرر متقاضیان از نقاط مختلف کشور باعث برگزاری دوره چهارم کارگاه های آموزشی مدرسه تابستانه شد.

در این دوره ،9 کارگاه تخصصی آموزشی، با بهره گیری از بهترین اساتید و متخصصین در این زمینه برگزار شد و مدرسین هر کارگاه ازمیان افرادی انتخاب شده اند که سال ها در زمینه مربوطه دارای تجربه علمی و عملی هستند و سابقه برگزاری چندین دوره کارگاه را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یا نقاط دیگر کشور داشته اند.

متقاضیان پس از شرکت در کارگاه ها، اصول تئوری و عملی هر کدام از موضوعات را به خوبی و به صورت استاندارد مرحله به مرحله اموزش خواهند دید، به گونه ای که قادر خواهند بود ان را در آزمایشگاه یا محیط کار خود به کار گیرند.

دراین دوره بیش از 400 نفر دانشجوی علاقه مند از استان فارس و سایر استان ها ازجمله مشهد ،کرمان، بندرعباس، یاسوج و... با بهره گیری از 9 نفر استاد توانمند، مهارت های لازم را آموخته و حدود 400 مورد گواهی آموزشی برای شرکت در کارگاه های مختلف صادر شد.

کارگاه های برگزار شده در چهارمین دوره ی مدرسه تابستانی بشرح زیر میباشد: کنترل کیفیت در آزمایشگاه تشخیص طبی ، فلوسیتومتری ، SPSS مقدماتی و پیشرفته، طراحی پرایمر، PCR، Real time PCR، وسترن بلات و کشت سلولی از جمله کارگاه های آموزشی علمی و عملی در این مدرسه تابستانه است.

ضمنا یک دوره کارگاه های آموزشی 5 روزه تحت عنوان کارگاه جامع کنترل کیفیت در آزمایشگاه های تشخیص طبی با دعوت از اساتید مدعو از تهران با حضور جمعی کثیری از اعضا هیئت علمی و دانشجویان علاقه مند دانشگاه و کارشناسان آزمایشگاه های بخش خصوصی از تاریخ 24 لغایت 29 مردادماه توسط این مدیریت در دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این کارگاه ها بیش از 65 نفر از اساتید و دانشجویان علاقه مند شرکت نموده و گواهی مربوطه صادر شده است.