آغاز چهارمین دوره مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی دانشگاه

چهارمین دوره مدرسه تابستانه تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری معاونت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی در جهت پاسخگویی به نیاز و تقاضای جمع کثیری از دانشجویان و متقاضیان علاقه مند در تاریخ 29/05/94، در محل ساختمان شماره 3 دانشکده پزشکی شیراز برگزار شد .

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دبیر چهارمین دوره مدرسه تابستانی در مراسم افتتاحیه دوره چهارم، با اشاره به این نکته که تجربه بسیار موفق سه سال گذشته و در خواست های مکرر متقاضیان از نقاط مختلف کشور عزم ما را در جهت برگزاری دوره چهارم کارگاه های آموزشی مدرسه تابستانه دوچندان نمود، گفت : در طی سه سال برگزاری کارگاه ها و با بهره گیری از پیشنهادات متقاضیان و صاحب نظران عزیز، نقاط ضعف و قوت کارگاه ها در جهت توسعه ی برنامه فوق مشخص شد و امیداوریم امسال بتوانیم با برطرف ساختن مشکلات و موانع گذشته، بهترین دوره کارگاه های مدرسه تابستانه را در سطح کشور برگزار نماییم و باعث رفع نیازهای آموزشی و پژوهشی شرکت کنندگان شود.

دکتر زهره مصطفوی پور افزود :در این دوره ،9 کارگاه تخصصی آموزشی، با بهره گیری از بهترین اساتید و متخصصین در این زمینه برگزار خواهد شد و مدرسین هر کارگاه ازمیان افرادی انتخاب شده اند که سال ها در زمینه مربوطه دارای تجربه علمی و عملی هستند و سابقه برگزاری چندین دوره کارگاه را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یا نقاط دیگر کشور دارند.

دکتر مصطفوی پور در ادامه اظهار امیدواری کرد: متقاضیان پس از شرکت در کارگاه ها، اصول تئوری و عملی هر کدام از موضوعات را به خوبی و به صورت استاندارد مرحله به مرحله اموزش خواهند دید، به گونه ای که قادر خواهند بود ان را در آزمایشگاه یا محیط کار خود به کار گیرند.

وی نکته دارای اهمیت در مورد کارگاه های مدرسه تابستانه امسال را، اضافه شدن کارگاه جدید کشت سلول عنوان نمود به طوریکه کارگاه اضافه شده مکمل کارگاه های پیشین بوده و شناخت و آگاهی از آن به دانشجویان توان بیشتری جهت انجام صحیح آزمایشات را می دهد.

ایشان با تشریح برنامه ها و سر فصل کارگاه های آموزشی نیز ضمن برشمردن نقاط قوت چهارمین دوره مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی و مقایسه با دوره های قبل، گفت: دراین دوره بیش از 318 نفر دانشجوی علاقه مند از استان فارس و سایر استان ها ازجمله مشهد ،کرمان، بندرعباس، یاسوج و... با بهره گیری از 9 نفر استاد توانمند، مهارت های لازم را خواهند آموخت و حدود 500 مورد گواهی آموزشی برای شرکت در کارگاه های مختلف صادر خواهد شد.

کارگاه های برگزار شده در چهارمین دوره ی مدرسه تابستانی بشرح زیر میباشد: کنترل کیفیت در آزمایشگاه تشخیص طبی ، فلوسیتومتری ، SPSS مقدماتی و پیشرفته، طراحی پرایمر، PCR، Real time PCR، وسترن بلات و کشت سلولی از جمله کارگاه های آموزشی علمی و عملی در این مدرسه تابستانه است که تا پنج شهریور ماه سال جاری به طول خواهد انجامید .

ضمنا یک دوره کارگاه های آموزشی چهارروزه تحت عنوان کارگاه جامع کنترل کیفیت در آزمایشگاه های تشخیص طبی با دعوت از اساتید مدعو از تهران با حضور جمعی کثیری از دانشجویان و اعضا هیئت علمی دانشگاه و کارشناسان آزمایشگاه های بخش خصوصی از تاریخ 24 لغایت 29 مردادماه توسط این مدیریت در دانشکده پزشکی برگزار شد.