پنجمین گردهمایی تحصیلات تکمیلی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز : دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کارآفرینی فکر کنند نه اینکه منتظر فراخوان های شغلی شوند 1393-7-24 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواست که به کارآفرینی فکر کنند نه اینکه منتظر فراخوان های شغلی بنشینند. دکتر محمدهادی ایمانیه در پنجمین گردهمایی دانشجویان جدیدالورود تحصیلات تکمیلی ویژه کارشناسان ارشد ، افزود: هر دانشجو در رشته ای که تحصیل می کند باید به ارایه پژوهش و مقالاتی توجه نماید که کاربردی باشد و به رفع مشکلات مردم منتهی گردد . وی اظهار داشت : دانشجویان گروه ها و رشته های مختلف باید با یکدیگر ارتباط داشته باشند و با شناسایی امکانات و توانمندی های یکدیگر به تعاملات بین رشته ای و گروهی بپردازند تا از این هم افزایی ها ، علم ارتقا یابد. دکتر ایمانیه بیان کرد : دروس رشته های مختلف به بازنگری نیاز دارد که دانشجویان می توانند در راستای کاربردی شدن دروس، به ارایه نظر پرداخته تا زمینه هماهنگی دروسی که در دانشگاه فرا می گیرند و نیاز جامعه فراهم شود. وی از دانشجویان خواست که تعادل را در تحصیل و همچنین سایر موارد زندگی از جمله دینی ، اجتماعی و فرهنگی حفظ نمایند. دکتر ایمانیه افزود : بودجه های پژوهشی امسال افزایش قابل توجهی داشته و هیچ مشکلی در این زمینه نیست و هر دانشجویی که پژوهشی کاربردی و مورد تایید داشته باشد ، مورد حمایت قرار می گیرد . معاون آموزشی دانشگاه نیز گفت : دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از دانشگاه های مطرح در کشور است که سال تحصیلی جدید را با بیش از 40 رشته تحصیلات تکمیلی در دانشکده های مختلف آغاز کرده است . دکتر محمود نجابت افزود : چرخ حرکت علمی به دست دانشجویان به حرکت در می آید و سعی شده که در دانشکده های مختلف امکانات را تا حد ممکن فراهم کنیم تا دانشجویان بتوانند به خوبی تحصیل نمایند. وی بیان کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان مقاطع پایین تر الگو هستند که این نکته باید مورد توجه جدی این گروه قرار گیرد . دکتر نجابت با تاکید بر برنامه ریزی در امور تحصیلی ، گفت : انتخاب موضوع پایان نامه از موارد مهمی است که باید به گونه ای برگزیده شود که راهگشای مشکلات جامعه گردد و قابل مطرح شدن در مجامع ملی و بین المللی باشد. مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی شیراز پس از دانشگاه تهران با دارا بودن 155 رشته ، بیشترین رشته های تحصیلات تکمیلی را داراست . دکتر زهره مصطفوی پور افزود : امسال 2 هزار و 413 دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد ، دکترا و تخصص در شیراز به اشتغال تحصیل دارند که در پذیرش با رشد 10 درصدی مواجه بوده ایم . وی با اشاره به اینکه به طور کلی از سال 88 تا 93 پذیرش در تحصیلات تکمیلی حدود 5 برابر شده ، گفت : توسعه کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه و نظارت بر اجرای قوانین مربوطه ، ایجاد هماهنگی در خصوص تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها ، توجه به امور آموزشی و پژوهش و سازماندهی امور دانشجویان بورس داخل و خارج و شش ماهه خارج از کشور از جمله اهداف و فعالیت های اصلی این مدیریت می باشد . وی اظهار داشت : آزمایشگاه مرکزی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی مجهز شده و در صورت لزوم برای تجهیز بیشتر ، مورد توجه مسوولان است . دکتر مصطفوی پور گفت : امسال دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 11 رشته جدید در تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی را آغاز کرده که امیدواریم شاهد موفقیت دانشجویان در این رشته ها باشیم . وی بیان کرد : چاپ معرفی مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه و برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانی در سال 93 از جمله اقدامات این مدیریت می باشد . دکتر تابعی ، مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشگاه نیز با حضور در این مراسم توجه دانشجویان را به 4 نکته بنیادی در زندگی جلب کرد و اظهار داشت : تنظیم ساعات خواب و بیداری بر اساس ساعت بیولوژیک بدن ، اصلاح سبک زندگی در دوران دانشجویی ، استفاده از سبک مناسب در مطالعه و توجه به تشکیل زندگی مشترک از مواردی است که برای داشتن زندگی سالم باید به آنها توجه نمود. شایان ذکر است ، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون پژوهشی و فناوری ، رئیس دانشکده پزشکی ، رییس دانشکده پیراپزشکی و سایر مسوولان دانشگاه نیز در این مراسم حضور داشتند .